Skärmavbild 2015-05-08 kl. 10.25.28

Produkter

Spiraltransportörer


PST Spiraltransportörer har i decennier bevisat sina överlägsna egenskaper som transportlösning. Den enkla spiralkonstruktionen utan centrumaxel har en hög transportkapacitet (1 – 500 m³/h) och den stora volymen i spiralen gör att den även kan hantera större stycken.


Läs mer
 

Spiralpressar


PST Spiralpress är en effektiv, enkel och pålitlig press för avvattning av olika material. Den har dubbel funktion genom att den både transporterar och avvattnar. Exempel på vanliga material som pressas är fibrer i pappersbruk, gallerrens i avloppsreningsverk, avfall i slakterier och storkök

​Läs mer

Axellösa spiraler

 

Vår kärnkompetens är axellösa spiraler. Hela vårt företag kretsar kring utveckling, tillverkning och sist men inte minst kompetensöverföring till våra kunder så att de alltid får den mest optimala lösningen på sina transportbehov.

 

Läs mer 

Paddelblandare


PST Paddelblandare är väl beprövad och robust konstruktion som blandar kalk och slam i avloppsreningsverk, men kan naturligtvis utnyttjas för blandning av andra material i ett flertal industriprocesser.
Blandaren, som är helt kapslad, har en kraftig konstruktion.
Den levereras komplett med drivenheter och finns i fem standardstorlekar med kapaciteter från 1 - 20 m³/h.


Läs mer
 

Sedimentavskiljare


PST Sedimentavskiljare är en effektiv utrustning för separering av fasta, icke flytande partiklar som finns i vätskor. Produkten används främst inom pappersindustrier, avloppsreningsverk och liknande och finns i standardstorlekar från Ø200 till Ø360.

 


Läs mer
 

PST V-system

Med ett PST V-system kan du transportera vertikalt upp till 25m utan omlastning! Ett signum för PST V-system är att den kräver minimal golvyta vilket möjliggör en kompakt layout.
Läs mer
 

Copyright © 2015 Plåt & Spiralteknik i Torsås AB

PST AB  |  Specialisten på axellösa spiraler sedan 1982  |  Ramsågsgatan 8, 385 34 Torsås |  +46 (0)486 456 50