fbpx

Välkommen till PST

Vi är på god väg att bli Europas ledande tillverkare av spiraltransportörer; och vi har redan tillverkat över 10.000 olika spiraltransportörer. Du finner våra produkter runt om i världen och i de mest skilda branscher.

Vår styrka som leverantör är vår förmåga att finna lösningar, att vi är mångsidiga och flexibla. Vi tar inte bara ansvar för varandra i vårt team – utan för dig som kund. Du ska känna dig trygg med oss som din partner.

Kompetens och mervärde

För att kvalitetssäkra våra produkter ser vi till att ha all nödvändig kompetens inom företaget. Vi gör därför allt från konstruktion till färdig produkt i egen lokal och med egen personal.

Bakom oss står Lagercrantz-gruppen; en ledande leverantör av värdeskapande teknik med marknadsledande positioner i expansiva nischer.

Alla företag inom koncernen fokuserar på mervärde i nischer, d v s att erbjuda specifik teknik till specifika kunder på specifika marknader.

Kontakta oss

Har du frågor om någon av våra produkter? Vi berättar gärna hur hur vi kan effektivisera din materialtransport. Har du en idé som kräver speciallösningar? Hör av dig till oss – vi hjälper dig med det du behöver.