fbpx

Referens

Vertikal transport av pellets till silo med hjälp av skruvtransportör

Hela systemet består av nästan 90 m olika kombinerade skruvtransportörer. 4 horisontella transportörer matar juvelen i samtlingen; en 23,5 meter vertikal transportskruv.

Denna sektion i systemet förflyttar färdigproducerade pellets till anläggningens högsta punkt, och ansluter där till en toppmonterad skruvtransportör vilken i sin tur släpper ned materialet i en silo.

En vertikaltransportör från PST optimerar materialflödet då den kräver minimalt med golv/markyta och har hög kapacitet. Detta är tveklöst en kostnadseffektiv lösning där utrymmet är knappt och kravet på effektivitet samtidigt är högt.

Denna kundanpassade lösning skapades med våra axellösa skruvtransportörer. Läs mer om skruvtransportör

PST:s specialitet är axellösa skruvtransportörer. Vi designar, tillverkar, installerar, anpassar och servar skruvtransportörer till en stor mängd industriapplikationer. Vi på PST är mer än en leverantör; vi är en samarbetspartner med stor kompetens inom transport av bulkmaterial. Vi levererar robusta, tillförlitliga lösningar baserade på vår omfattande applikationskunskap. Tack vare vår samlade expertis får du som kund produkter med låga drifts- och underhållskostnader och en partner med marknadens största erfarenhet från att implementera transportlösningar.

Projekt

Vertikal långdistanstransport av pellets

Plats

Grudziadz, Polen

Levererad utrustning

U, V och V8 skruvtransportörer i kombination

Material

Träpellets

Kapacitet

40 m³/h

Färdigställd

2007

Ladda ner referens

Kontakta oss

Har du frågor om någon av våra produkter? Vi berättar gärna hur hur vi kan effektivisera din materialtransport. Har du en idé som kräver speciallösningar? Hör av dig till oss – vi hjälper dig med det du behöver.